Ett av våra största ögonblick i livet är när vi gifter oss. Och tungan på vågen är givetvis att maten håller samma klass som bröllopet. Vi har maten, personalen och erfarenheten som behövs för att toppa denna dag.

Tveka inte att höra av er till oss, så fixar vi till er dag tillsammans.

Menyförslag

Förrätter

  • Kallrökt laxrulle med västerbottencremé på krispig salladsbädd.
  • Kantarellsoppa.
  • Lax & räkbakelse med citronvinegrette.
  • 2 st. kanapéer lax & vilt, båda serveras på en botten av potatis och kavring.

 

Huvudrätter

  • Kryddstekt Hjortrygg med choklad & rödvinsreduktion, bräserad endiv, rostad palsternacka, kantarellcremé samt potatisfondant.
  • Bräserad oxkind med långkokt lök, syrade grönsaker samt skogssvampspuré.
  • Lågtempererad ryggbiff, murkelsås (kantarellsås m.m) honung och örtrostade rotfrukter, brynt rökt fläsk samt potatiskaka med lagrad svecia.

 

Dessert

  • Smultron & vaniljpannacotta med jordgubbsbotten & honunsflarn.
  • Småländsk hemlagad ostkaka med varm hjortronsylt & vispgrädde.
  • Karamelliserad chokladcremé med citronsabayon & krossad mandelskorpa.
  • Cremé brulee med färska bär.
Dela på sociala medier